Ons team

Tom en Claudy

Tom en Claudy

Sinds de verhuizing van de nieuwmarkt naar het rembrandtplein is Tom ook onderdeel van de zaak geworden, hij noemt zich sinds enige tijd barber.

Naast het werk in onze barbershop waar hij heren graag voorziet van een strakke look is Tom ook chef-kok bij de Brul in Lichtenvoorde, dit doet hij ook met veel passie.

Claudy zit sinds haar 16de in het vak, daarnaast heeft ze in de loop van de jaren veel bijgeleerd, schoonheidsspecialist, make-up artiest, nagels en permanente make-up zetten zijn ook een groot onderdeel in onze salon.
Claudy; “ik vind het heerlijk om dit werk te doen, mensen blij maken met een nieuwe look is het mooiste wat je mag doen”

Naast het werk in de salon zijn Tom en Claudy altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen, stilstaan in dit vak zit er niet in.

Bij ons in de salon is het altijd feest en iedereen is welkom, al is het maar voor een gezellig praatje en een kopje koffie.

Desiree

Desiree
Desiree komt uit Winterswijk "kan ze zelf ook niks aan doen"

Ze is al vanaf haar 16de jaar bezig met het kappersvak en is bij ons sinds juni 2017 om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Met heel veel enthousiasme, passie, en vooral creativiteit is ze een welkome aanwinst voor onze salon.

Desiree is parttime bij ons in de salon, zij is tevens ons aanspreek punt als Tom of Claudy niet aanwezig is.

Bij Desiree is het nooit saai en altijd een feestje in de stoel, ze heeft een vlotte babbel en houd van veel gezelligheid.

Keshia

Desiree