Haarwerksalon Lichtenvoorde is de specialist voor mensen die een pruik of haarwerk overwegen. Onze dienstverlening is erop gericht dat u met een pruik of haarwerk zelfverzekerder voor de dag kunt komen.

Haarwerksalon

In de huiselijk ingerichte pasruimte bespreken wij uw wensen. Kunt u niet zelf komen? Wij bezoeken u graag aan huis. Ook bezoek in het ziekenhuis is mogelijk. Onze service gaat verder dan het samen uitzoeken van een nieuw kapsel.

Haarverlies

Haarverlies kan van nature ontstaan of wordt veroorzaakt door ziekte of behandeling. Bijvoorbeeld door chemokuur. Afhankelijk van de soort chemobehandeling valt het haar uit, wordt het dunner of doffer. Uw arts kan vertellen in welke mate haarverlies optreedt.

Pruiken en haarwerk

Denkt u dat een pruik direct opvalt, kriebelt, zweet, knelt of kan afwaaien? Dat is al lang niet meer zo. Een goed aangemeten pruik of haarwerk van synthetisch materiaal of van echt haar trekt geen aandacht en voelt vertrouwd. Daarom is het ideaal voor mensen die geen haar of bijna geen haar meer hebben.

Metamorfose

Een pruik is nooit hetzelfde als uw eigen haar. Maar om uw eigenheid toch zo dicht mogelijk te benaderen, nemen wij uitgebreid de tijd om u te leren kennen. Pas daarna gaan wij op zoek naar modellen. Een pruik of haarwerk knippen wij altijd op maat, zodat het perfect aansluit bij uw gezicht. U kunt enorm opknappen van deze metamorfose.