Om uw pruik, haaraanvulling of haarprothese lang mooi te houden, is goed onderhoud essentieel. Door regelmatig te wassen met speciale pruikenshampoo en na te behandelen met pruikenbalsem, verlengt u de levensduur. Gebruik geen gewone shampoo voor pruiken die vervaardigd zijn uit synthetische materialen. Uw pruik of haarstuk wordt er dof van.

Onderhoudsvoorschrift

Na aanschaf van uw pruik, haaraanvulling of haarprothese vertellen wij u alles over het onderhoud. Bovendien ontvangt u een uitgebreid was- en onderhoudsvoorschrift zodat u alles thuis nog eens rustig door kunt lezen. Want uw pruik, die met vakmanschap en toewijding is uitgezocht, verdient zorg en aandacht. Om uw pruik in de beste conditie te houden, is het raadzaam om het haarwerk 1 x per 3 maanden bij ons te laten behandelen.

Aanverwante accessoires

Naast pruikenshampoo en pruikenbalsem bieden wij een groot assortiment aanverwante accessoires voor verzorging, bevestiging en onderhoud van uw haarwerk. Zoals ondermutsjes, pruikenstandaards, bevestigingsclips, toupetpleisters en pruikenborstels.