Tijdens de eerste kennismaking kunt u modellen uit de standaardcollectie passen. Onze grote collectie dames- en herenpruiken is altijd actueel en volgens de laatste modetrends.

Bestellen

Uw tevredenheid is ons uitgangspunt. Zijn onze getoonde pruiken en haarwerken niet toereikend? Wij bestellen uw keuzes geheel gratis en  vrijblijvend.

Reserveren haarwerk

Volgt u een chemokuur? Dan is vooraf niet precies te voorspellen of u met haarverlies te maken gaat krijgen. Toch adviseren wij u om tijdig op zoek te gaan naar de haarbedekking die bij u past; een pruik, sjaal of mutsje. Tot maximaal 4 weken kunt u uw haarwerk geheel kosteloos bij ons reserveren. Als u het haarwerk niet nodig heeft, kunt u de reservering annuleren.

Levertijd

Hebben wij het model van uw keuze op voorraad? Dan kunnen wij het direct op maat knippen. Moeten wij bestellen? Dan proberen wij binnen twee werkdagen een passend haarwerk te leveren. Voor maathaarwerk geldt een andere levertijd. Het kan tot maximaal 8 weken duren voordat het bestelde maathaarwerk binnen is.